Saarelan tila sijaitsee mökkeinen Korpisaaressa. Vesistöä löytyy muutaman metrin päästä mökistä

Sillankorva -mökki sijaitsee aivan Korpinen -järven rannalla. Mökin vuokraan kuuluu soutuvene (Näpsä 480). Lisäksi vuokraamme veneeseen sähköperämoottoria akkuineen sekä talvisin lumikenkiä.

Järvessä on hyvä kalakanta ja mökkirannassa voi vaikka onkia. Mökiltä löytyykin pari onkea.

Suurelta terassilta on mukava ihailla järvimaisemaa tai vaikka grillailla. Toki terassilla voi nauttia vaikka aamukahvit ja lueskella kaikessa rauhassa hyvää kirjaa.

Luonto on lähellä mökkiä ja sieltä on helppo lähteä metsälenkillä tai ottaa marjasanko sekä sienikori mukaan.

Näkymää mökin terassilta etelään

Talvisin järvellä voi muun muassa pilkkiä, mutta vauhtia kaipaavat voivat suunnata Tahkon hiihtokeskukseen. Mökiltä Tahkolle on jääteitse noin 23 kilometriä ja maanteitse noin 45 kilometriä. Siilinjärveltä löytyy puolestaan Kasurilan hiihtokeskus.

Mökki talvisena joulukuun päivänä

Huuhkajan luontopolku

Sillankorva -mökiltä on noin 10 kilometriä Huuhkajan ja Älänteen alueille. Alueelta löytyy yhteensä 19 kilometriä merkittyjä reittejä.

Huuhkajan kierros on noin 6 kilometriä pitkä luontopolku. Polun varrelta löytyvät Vongankoskella ja Huuhkajanniemessä laavu, tulentekopaikka ja kuivakäymälä.

Tarkemmin Huuhkajan kierrokseen voit tutustua täällä

Älänne

Älänteen alue on Sillankorvalta noin 10 kilometrin päässä. Älänne järven rannnalla, Näätähiekalla on upea hiekkaranta.  Pitkä, suoraviivainen hiekkaranta ja puhdas vesi takaa mieluisan rantaelämyksen. Näätähiekan palveluihun kuuluvat uimakopit, tulentekopaikka, kuivakäymälä ja pysäköintialue. Virallista uimarantaa ei kuitenkaan ole. Näätähiekalle pääsee myös Huuhkajan kierrokselta yhteyspolkua pitkin ja alueella merkittyjä reittejä 19 kilometriä.

Tiilikka -joki virtaa myös Älänteen alueella, joka on hyvä kalastusjoki.

Lisätietoja Älänteen alueesta löydät täältä

Tiilikkajärven kansallispuisto

Tiilikkajärven kansallispuisto sijaitsee mökistä noin 45 kilometrin päässä. Tiilikkajärven kansallispuistosta voit lukea lisää täältä