Mökki sijaitsee Korpisaaren niemessä, kauniissa maalaismaisemassa sillan pielessä aivan Korpinen -järven rannalla. Kuopiosta  mökki on noin 80 kilometriä koilliseen. Mökin ranta on matala ja siinä on hiekoitettu savipohja. Mökin rannassa oma vene.

Mökki on pyöröhirsimökki ja se on rakennettu vuonna 1999. Siinä on tupakeittiö, levitettävä sohva (leveys 160 cm), makuualkovi 1 vuode (leveys 120 cm), pesuhuoneessa käsisuihku ja wc, sauna, terassia kahdella sivulla. Käynti saunaan ja pesuhuoneeseen terassin kautta.

Mökin ja omistajan talon välissä hiljainen kylätie. Järvessä hyvä kuhakanta.

Varustelu

Sähkövalaistus, sähkölämmitys, Varaava takka, Vesijohto, Suihku, Puulämmitteinen sauna, Wc pesuhuoneessa, Sähköliesi, Jääkaappi, Mikroaaltouuni, Tv, Cd-soitin, Kaasugrilli, Auton lämmityspistorasia, Yksittäinen mökki, Uimaranta matala ja kova

Etäisyyksiä

Hiihtokeskukseen (Tahkolle jäätietä 23 kilometriä, maanteitse noin 45 kilometriä), ranta 10 metriä, naapuriin 50 metriä, ravintola 20 kilometriä, kansallispuisto 43 kilometriä, kauppa 20 kilometriä (touko-syyskuun aikana kesäkauppa noin 2,5 kilometriä)

Hinnat

Hinta 326 – 639 € viikko, viikonloppu 179 – 420 €

Varaukset ja tiedustelut

Koronatilanteen vuoksi mökkiimme ei voi tehdä uusia varauksia, joiden alkupäivä on ennen 16. toukokuuta 2020. Toistaiseksi voit tehdä ainoastaan varauksia, jotka alkavat 16.5.2020 tai sen jälkeen. Lisätietoja täältä.

Sijainti

Kuvia